Benvinguts a casa vostra, benvinguts a pagès!

T’imagines viure a pagès i descobrir com és la vida al camp? Agrairàs gaudir d’un entorn tranquil i respirar aire sa envoltat de natura.

Som l’àvia Montserrat, l’avi Josep, el Josep Ma (l’hereu), jo mateixa, la Susana (la jove). I els nostres fills, la Sandra (la meva ajudant de primera) i el Marc (el futur pagès). Vivim amb amor i estima les nostres arrels pageses. Pagesos per vocació i tradició que gaudim de la nostra feina. T’esperem amb els braços oberts!

Ja fa uns anys que estem dins del món de l’agroturisme. Si vens als Plans de Cornet, gaudiràs de llibertat i desconnexió. Podràs practicar senderisme i BTT, així com altres activitats per gaudir de la natura en un ambient tranquil i familiar.

Tot va començar l’any 2004. Un dia que l’avi Josep va comentar que volia enderrocar les corts de davant de casa.

La Susana, la jove, no ho veia gaire clar. Se li va encendre la bombeta i va proposar-li de muntar una casa d’agroturisme. En aquell temps s’oferia aquesta opció als pagesos, perquè no haguessin de plegar i poguessin sobreviure.

Així va ser, després de parlar-ho i debatre-ho amb la família vam començar aquesta aventura que ens ha permès conèixer gent molt maca i fer grans amics.

I sí, la caseta és una antiga cort de porcs reformada, on abans voltaven les gallines, oques i conills.

QUÈ ET SEMBLA, T’ANIMES A VIURE AQUESTA EXPERIÈNCIA RURAL AMB NOSALTRES?